Stig-Håvard

Stig-Håvard

Stig-Håvard kranglet med sine brødre om å få være med pappa Stein, onkler og morfar på jakt fra han var liten av. Siden har han egentlig gått, og de som har gått på jakt med Stiggi vet at det er bare å lange ut (selv om beina hans ikke ser så lange ut i utganspunktet).

Stig-Håvard har omtrent 30 års erfaring med fuglehund, og ble ganske raskt interessert i jaktprøver.
ES Vinterveien’s Enya er stammor til ES-linjen i Kennel Storbakken.

I 2011 ble han autorisert som jaktprøvedommer, og har passert 170 dommerdøgn.

 

Åse Kristin

Åse Kristin

Åse Kristin er for så vidt inngiftet i fuglehundverden. Men selv om Åse ikke hadde sett en fuglehund i stand før hun møtte Stig-Håvard, så har hun også gått i hælene på pappa Ingulf både på storviltjakt og i slakteriet. Det var dermed ikke vanskelig å bli smittet av interessen for småviltjakt.

Etter å ha vært med å sett på en jakprøve, stilte Åse som fører på neste. Debuten i Storlidalen er det nå 12 år siden. Det har vært mange erfaringer og tips og ta med seg, en nokså bratt læringskurve. I og med at Stig-Håvard nå er jaktprøvedommer, så får Åse ofte stille hund – og det trives hun også med!

Storm

Storm

Storm (snart 10) er en aktiv gutt, som er aller mest opptatt av fotball.  Han er også interessert i det tekniske aspektet når det gjelder jakt, både samband og gps. Han var med på sin første jaktprøve på Holtsjøen høsten 2019. Høsten 2021 har Storm gått med på flere jaktprøver, og har skaffet seg mange nye bekjentskaper bak i partiene. 

Erle

Erle

Erle (12) er huset energibombe og turnjente. Hjemme har hun ofte ansvar for å lufte hunder, og Erle har kustus på de firbeinte samtidig som hun nok er den mest tålmodige av oss! Hun var med på en langtur på Holtsjøprøven i 2017, og syntes det var stas. Hun er ivrig på å følge opp hundene sine fuglarbeider når hun er med til fjells, så høsten 2021 fikk hun prøve seg som hundefører. Jaktprøvedebuten med Fanta resulterte i en fantastisk 1. AK skog. Dette ga nok mersmak! Erle har også vært med på flere jaktprøver i høst som handler.

Ida

Ida

Ida (21) bor nå på Lillehammer, men når hun er hjemom passer hun hunder og/eller søsken rett som det er. Noen turer blir det også innimellom, når ungdommen har tid til å være med.